Hårstudion i Ystad
telefon 0411-122 44

Tjänster

Behandlingar

Av oss kan du förvänta dig professionell hårvård med de nyaste trenderna utan att göra avkall på vad som passar bäst på just dig. Vi klipper med de senaste teknikerna och färgning har blivit en specialitet hos oss. När du fått din nya frisyr, färgning eller håruppsättning så vill vi att du ska känna dig 100-procentigt nöjd när du lämnar salongen. Vi lägger gärna den där extra tiden bara du blir nöjd. I alla våra behandlingar ingår en avslappnande massage vid schampooneringen och en avslutande styling. Vi är kvalitetsmedvetna och använder bara de produkter vi anser vara bäst. Vi erbjuder

KLIPPNING
Dam och Herr – vi har idéerna, du har håret
Barnklippning 0-6 år

SHAMPONERING & STYLING
Unna dig en stunds avkoppling före arbetsdagen eller middagsbjudningen.

SKRÄDDARSYDDA FÄRGTEKNIKER
Vi erbjuder: Slingor papper eller folie
En eller flera färger i olika nyanser som vi lägger i papper.

Observera att vi tar inte emot kunder för färg under 16 år på grund av allergirisker när det inte har utvecklats ett fullständigt immunförsvar i yngre år.

SLINGOR GENOM HÄTTA
Slinger som dras ut genom en plasthätta i en nyans.

MULTIDIMENSIONELL FÄRG
Två eller fler färger används för att skapa ett unikt multidimensionellt.

BALAYAGE
Teknik där highlights eller lowlights placeras på fri hand, för att lyfta färgresultatet. Gör det möjligt att skapa färgblandningar med färgskiftningar som ger en levande look.

FÖR DIG PÅ SPRÅNG
Färgkorrigeringar i benan eller på längden.

Vi använder färger från L´Oréal Professionnel som finns i 104 olika nyanser som vi mixar till din egen nyans. Alla våra färger är ammoniak och doftfria.

Kurbehandlingar med massage

Boka extra tid för dessa behandlingar! Pris från 150:-

Kerastase

FUSIO-DOSE
Kurbehandling designad utifrån ditt hårs behov. Återställer hårets fjällskickt och elimenerar frissighet. Välj mellan vårdande, stärkande, glans eller fyllighet. Fortsätt gärna behandlingen hemma med utvalda produkter från Kerastase.

CHRONOLOGISTE
Optimal lyxbehandling för ditt hår och hårbotten
Som ger fukt ,proteiner A & E vitamner som skyddar färgat hår. Denna behandling har en lugnande effekt på din hårbotten.

MJÄLL OCH KÄNSLIG HÅRBOTTEN
Massage med hjälp av en speciell massage borste som tar bort mjäll från din hårbotten så att din hårbotten känns som pånyttfödd. Fortsätt gärna behandlingen hemma med utvalda produkter från Kerastase.

K-water

Ett magiskt vatten som förnyar hårytan, utvecklad för att ge ett intensivt glänsande, lätt och livfullt hår.

STEAMPOOD
Ingen massage men en lyxig styling. När ditt hår är torrt slitet och livlöst, Steampood är ett otroligt värmeverktyg som värms upp av ånga tillsammans med produkter för att håret ska hålla sig rakt och blankt även när du går ut i fuktigt väder. Metoden vårdar istället för att slita.

Nice Price på shamponering och styling vid bokning samma dag!

BRYN OCH FRANSAR, VAXNING
På ett kick får du ett lyft för ögat.

PERMANENTBEHANDLINGAR
Lockar eller bara ett lyft från botten.

EXTENSIONS
Vi använder oss av Hair Talk med tejp.

FESTFIN 
Festfin på 30 minuter eller upp till 60 minuter.