Kontakt

Välkomna till oss!

 

MARIE

Frisör

Startade Hårstudion 1988. Frisör med lång erfarenhet. Hos oss är det högt i tak och härlig stämning. Vi hjälps åt för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen.

Jag tycker det är extra roligt att arbeta med färg, form och att få experimentera utefter din stil. Det som gör det roligt att komma till jobbet är mina fina kolleger och alla trevliga kunder, nya som gamla, genom åren som gått.

 

EMINA

Frisör

Frisör på Hårstudion sedan 1996. Morgonpigg och först på salongen med härlig energi och ett ständigt leende. Har jobbat som frisör på Hårstudion sedan 1996.

Jag uppskattar både större och mindre utmaningar. Jag försöker alltid att konsultera med dig som kund och se till att vi tillsammans hittar en lösning för just dig och ditt hår. Är du nöjd så är jag nöjd.

EMELIE

Frisör

Mammaledig- Åter här igen hösten 2022

Frisör på Hårstudion sedan 2010. Jag älskar mitt yrke som frisör, särskilt att jobba med färg i alla tekniker som passar ditt hår, långt som kort, allt är lika roligt. Jag är även utbildad Color Specialist på Lòreal Professionnel Academy i Stockholm.

MATILDA

Frisör

Frisör på Hårstudion sedan 2014. Jag trivs med mitt kreativa yrke och alla fina kunder. Jag är perfektionist i mina klipptekniker och ser gärna till de små detaljerna. Att ständigt vara på gång med nya projekt tycker jag är roligt. Jag är även utbildad Color Specialist på Lòreal Professionnel Academy i Stockholm.

EMMI

Frisör

Började på Hårstudion 2018 som elev från frisörskolan i Ystad.

Jag är klar med min gymnasieutbildning på frisörlinjen i Ystad och är så glad över mitt sociala och kreativa val av yrke. Avklarat gesällbrev 2022.

Alla kunder är viktiga för mig och jag tipsar gärna om hur du stylar ditt hår. Jag tycker det är kul med nya idéer i både färg och form.

Du hittar många av mina arbeten på instagram: @hairbyemmistalhammar

EVELINA

Frisör

Började på Hårstudion 2019 som elev från Svenska frisörskolan.

Avklarat gesällbrev 2022. Jag tycker det är kul med färg! Balayage och slingor i långa hår är det roligaste jag vet.

Du hittar många av mina arbeten på instagram: @hairbyevelinapersson