Kontakt

Kontakta oss

Hårstudion
Långgatan 12
271 43 Ystad

tel. 0411-122 44
info@haarstudion.se

Hitta hit (länk till hitta.se)

Marie

Brinner för färg och form, stormtrivs med att göra sina kunder nöjda och glada. Intresserad av det mesta och alltid ett nytt projekt på gång. Ses ofta på väg till träning eller på morgonpromenad. Gillar fart och fläkt och gärna en häftig resa i storstaden eller på skidor.

Emina

Klurar alltid på en ny färgteknik och klippning som passar hennes nästa kund. Omtänksam och hjälpsam och har ständig koll på skyltningen i våra fönster. Morgonpigg och först på salongen med en härlig energi och ständigt fokus på det mesta. Tar gärna en promenad vid havet dag som kväll.

Emelie

Gillar att göra förändringar med färg och form och håller ögonen öppna för nya trender i hår- och modevärlden. En glad och omtänksam tjej som får adrenalinet att flöda när hon utmanar sig själv på träningen. Njuter av att bo i sitt nybyggda hus. All ledig tid pluggas det till Colorspecialist.

Matilda

Älskar sitt kreativa yrke och är perfektionist i sina klipptekniker och ser gärna till dem små detaljerna. Ständigt på gång med nya projekt i sitt nyrenoverade hus. Ser fram mot utbildning till colorspecialist. En glad och positiv tjej som alltid har en tårta på lut.

Erica

Älskar att fara fram i håret med saxen och har alltid en ny ide om färg och form. En sprallig och glad tjej, ses ofta med ny frisyr och färg i sitt hår. En stor djurvän. Hennes blick är riktad mot gesällbrevet.

Alexandra

Går sitt tredje år på frisörskolan i Ystad och känner att valet av yrke är helt rätt. Ser fram mot studenten och sitt gesällbrev.