Kontakt

Kontakta oss

 

Marie

Frisör.
Brinner för färg och form, stormtrivs med att göra sina kunder nöjda och glada. Intresserad av det mesta och alltid ett nytt projekt på gång. Ses ofta på väg till träning eller på morgonpromenad. Gillar fart och fläkt och gärna en häftig resa i storstaden eller på skidor. Ägare av Hårstudion.

 

Emina

Frisör.
22 år på Hårstudion och har roligt varje dag! Klurar alltid på en ny färgteknik och klippning som passar hennes nästa kund. Omtänksam och hjälpsam och har ständig koll på skyltningen i våra fönster. Morgonpigg och först på salongen med en härlig energi och ständigt fokus på det mesta. Tar gärna en promenad vid havet.

Emelie

Frisör.
Gillar att göra förändringar med färg och form och håller ögonen öppna för nya trender i hår- och modevärlden. En glad och omtänksam tjej som får adrenalinet att flöda när hon utmanar sig själv på hästryggen. Tar gärna kunder som vill förändra sin look med extension. Njuter av att vara färdig utbildad colorspecialist hos L´Oréal.

Matilda

Frisör.
Åter på Hårstudion efter mammaledigheten.En glad och positiv tjej som njuter av sin söta dotter Nelly och familjen. Är glad att vara färdig utbildad colorspecialist hos l´Oréal. Älskar sitt kreativa yrke och är perfektionist i sina klipptekniker och ser gärna till dem små detaljerna. Ständigt på gång med nya projekt.