Kontakt

Kontakta oss

 

Marie

Frisör.
Brinner för färg och form, stormtrivs med att göra sina kunder nöjda och glada. Intresserad av det mesta och alltid ett nytt projekt på gång. Ses ofta på väg till träning eller på morgonpromenad. Gillar fart och fläkt och gärna en häftig resa i storstaden eller på skidor. Ägare av Hårstudion.

Emina

Frisör.
21 år på Hårstudion och har roligt varje dag! Klurar alltid på en ny färgteknik och klippning som passar hennes nästa kund. Omtänksam och hjälpsam och har ständig koll på skyltningen i våra fönster. Morgonpigg och först på salongen med en härlig energi och ständigt fokus på det mesta. Tar gärna en promenad vid havet dag.

Emelie

Frisör.
Gillar att göra förändringar med färg och form och håller ögonen öppna för nya trender i hår- och modevärlden. En glad och omtänksam tjej som får adrenalinet att flöda när hon utmanar sig själv på hästryggen. Tar gärna kunder som vill förändra sin look med extension. Njuter av att vara färdig utbildad colorspecialist hos L´Oréal.

Matilda

Frisör. Mammaledig.
Njuter av att vara färdig utbildad colorspecialist hos L´Oréal. En glad och positiv tjej som njuter av sin mammaledighet med familjen. Älskar sitt kreativa yrke och är perfektionist i sina klipptekniker och ser gärna till dem små detaljerna. Ständigt på gång med nya projekt.

Erica

Juniorfrisör.
Älskar att fara fram i håret med saxen och har alltid en ny ide om färg och form. En sprallig och glad tjej, ses ofta med ny frisyr och färg i sitt hår. En stor djurvän. Är nu färdig frisör med gesällbrevet i sin hand. På G med sin barberarutbildning.

Alexandra

Trainee.
Har tagit studenten och gör mina timmar på väg till gesällbrevet måndag-onsdag och var annan lördag. Tar gärna fram saxen och njuter av att se en ny frisyr på en nöjd kund. Fritiden tillbringas i stallet på hästryggen och med goa kompisar.

Sebastian

Elev.
Går sitt tredje år på frisörskolan och trivs bra med sitt val av yrke. Gör sin praktik hos oss varje torsdag och fredag Sin fritid tillbringas gärna med kompisar. Tar gärna en kvällspromenad efter skolan och jobb med sin hund. Ser fram mot att få bli färdig frisör med gesällbrev.