Kontakt

Kontakta oss

 

Marie

Brinner för färg och form, stormtrivs med att göra sina kunder nöjda och glada. Intresserad av det mesta och alltid ett nytt projekt på gång. Ses ofta på väg till träning eller på morgonpromenad. Gillar fart och fläkt och gärna en häftig resa i storstaden eller på skidor. Ägare av Hårstudion.

Emina

21 år på Hårstudion och har roligt varje dag! Klurar alltid på en ny färgteknik och klippning som passar hennes nästa kund. Omtänksam och hjälpsam och har ständig koll på skyltningen i våra fönster. Morgonpigg och först på salongen med en härlig energi och ständigt fokus på det mesta. Tar gärna en promenad vid havet dag.

Emelie

Gillar att göra förändringar med färg och form och håller ögonen öppna för nya trender i hår- och modevärlden. En glad och omtänksam tjej som får adrenalinet att flöda när hon utmanar sig själv på hästryggen. Tar gärna kunder som vill förändra sin look med extension. Njuter av att vara färdig utbildad colorspecialist hos L´Oréal.

Matilda

Mammaledig.
Njuter av att vara färdig utbildad colorspecialist hos L´Oréal. En glad och positiv tjej som njuter av sin mammaledighet med familjen. Älskar sitt kreativa yrke och är perfektionist i sina klipptekniker och ser gärna till dem små detaljerna. Ständigt på gång med nya projekt.

Erica

Älskar att fara fram i håret med saxen och har alltid en ny ide om färg och form. En sprallig och glad tjej, ses ofta med ny frisyr och färg i sitt hår. En stor djurvän. Är nu färdig frisör med gesällbrevet i sin hand. På G med sin barberarutbildning.

Alexandra

Går sista terminen på frisörskolan i Ystad och känner att valet av yrke är helt rätt. Gör sin praktik hos oss torsdagar och fredagar. Tar gärna fram saxen och njuter av att se en ny frisyr på en nöjd kund. Fritiden tillbringas gärna i stallet på hästryggen och med goa kompisar. Ser fram mot sitt delprov studenten och sitt gesällbrev.

Sebastian

Går sitt andra år på frisörskolan och trivs bra med sitt val av yrke. Gör sin praktik hos oss varje tisdag. Sin fritid tillbringas gärna med kompisar på gymmet och tar gärna en kvällspromenad med sin hund. Ser fram mot att få bli färdig frisör med gesällbrev.